Over ons

Paul Hoogers is BRAVO-plus leefstijlcoach en is van harte bereid samen met jou vooruit te kijken, nieuwe perspectieven te ontdekken.

De afgelopen jaren heeft hij als leidinggevende in de zorg veel werknemers mogen helpen om hun krachten, hun kwaliteiten te ontdekken, uit te bouwen en te gaan staan in hun kracht.

Na een burn-out heeft hij aan den lijve ervaren hoe je ook uit je kracht geplaatst kan worden, je uit balans kan raken en welke inspanning er dan nodig is om je kracht te hervinden om misschien wel te ontdekken dat die op een heel ander vlak dan je voorheen dacht. Die burn-out heeft hij (achteraf!) ervaren als geschenk, ‘het beste wat hem is overkomen’.

Sinds 2012 heeft Paul een maatschap, samen met Cora van Keulen-Kool, ‘De Eetcoach’ waarin zij kinderen met ernstig overgewicht en het gezin begeleiden; samen naar een gezond gewicht.

Alle ervaringen samen hebben gemaakt dat hij, na het volgen van de opleiding BRAVO-plus, als leefstijlcoach Prospectio is gestart. We zijn aangesloten bij Gezond & Weldoen en kunnen u wellicht, als u klant wordt, ook een collectiviteitskorting aanbieden. Neem daarover vooral contact met Paul op.

Prospectio biedt leefstijlcoaching aan particulieren, aan bedrijven, aan scholen en aan (sport-)verenigingen. In overleg verzorgen we graag een workshop over gezond leven.